2017. február 7., kedd

IncrediMail 2.5 Build 5328 Hun




Jelen telepítő tartalmazza az IncrediMail 2.5 klienst magyar nyelven plusz kiegészítő alkalmazásokat pl.: Photojoy,Animation Creator , IncrediBackup stb...

Figyelem:
Ha a frissítésre nem megy mert azt írja ki hogy van már a gépen és nem telepíthető nyugodtan rá lehet nyomni a friss telepítésre úgy is frissíti



13 megjegyzés:

  1. A Gmailos postafiókom jelszavában vannak különleges karakterek, amelyeket a jó égnek sem akar elfogadni. Egyszerűen nem engedi beírni.

    VálaszTörlés
  2. És a számítógéped nevében van ékezetes karakter?ha van írd át ékezet nélkülire és jó lesz ..az im nem szereti sehol az ékezeteket.

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék segítséget kérni!
    Miért csak az aktuális hónap leveleinek tartalmát lehet megjeleníteni? Korábban ez nem így működött! Előre is köszönöm ha lehet ezen segíteni.
    L. János

    VálaszTörlés
  4. Sajnos ezzel a frissítéssel nagyon befaragtam, mert az Adatátviteli varázslónál nem jelenik meg az Adatok exportálása! Mi lehet ennek az oka? Köszi a vélaszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 2.5-ből valamiért kimaradt az exportálás sajnos

      Törlés
  5. Vettem észre! A fő gond az, hogy korábbi verziót ilyenkor már nem lehet felrakni.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Készítő!

    Win10 alatt indításkor nagyon sokszor összeomlik az alkalmazás aztán a sokadik indulásra egyszer csak elindul. Olvasgattam az incredi oldalán amiből az jött le, hogy elvileg már javították a hibát, viszont az új verzió ugye csak angolul van.

    Szeretném megkérdezni hogy nem e lenne arra lehetőség, hogy készüljön az elérhető legfrissebb verzióhoz is egy magyar nyelvű változat. Bízom benne, hogy sokak örömére lenne.

    Köszönettel,
    Csontikka

    VálaszTörlés

  7. Lehetséges, hogy ez a böngésző vagy alkalmazás nem biztonságos. További információ

    Próbáljon más böngészőt használni. Ha már támogatott böngészőt használ, próbálja meg frissíteni az oldalt, majd jelentkezzen be újra.

    Hello, gmail beállításnál ezt írja ki. Már mindent átállítottam, amit a gmail enged, hogy jó legyen, de semmitől sem javul meg. T-online-os leveleket letölti simán. Tud valaki segíteni? Köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Nálam is csak a t-online leveleket lehet használni.
    Lassanként megszüntetem az ICM alkalmazást!

    VálaszTörlés
  9. Az a helyzet, hogy néhány levelező pl. Gmail bevezetett olyan SMTP-s biztonsági azonosítást amit az ICM-ben nem lehet beállítani így aztán fogadni lehet a Gmailos leveleket, de küldeni nem. Állandóan felugrik a hibajelző ablak. Azt a megoldást találtam, hogy van olyan fiókom is ahol még ezt a biztonsági azonosítást nem használják így arra a címre küldetem el a Gmailos leveleket. Ezt a Gmailos online levelező feluleten lehet beállítani. Sajnos ez azt sejteti, hogy később már ez sem működik csak friss ICM-el. Az nem magyar és a Free változat erősen butított. A fizetős?? A Thunderbord ingyenes megoldás helyette. Az jól működik magyar is, de nincsenek a szép kivitelezések.

    VálaszTörlés
  10. Az Incredimail teljesen megszünt az anyacég is beszüntette a levelezőt és a huni is sajnos.

    VálaszTörlés
  11. Nekem win10 alatt nem működik állandóan Adobe flash playert kér







    VálaszTörlés
  12. Nekem még működik az Incredimail mivel nem frissítettem a gépem ezért még mindég használom, év végéig ki tudom tolni a frissítést utána mi lesz nem tudom de a másik gépemen már a windows posta van és oda minden emailt belehet tenni...

    VálaszTörlés